lauantai 4. toukokuuta 2013

Ulkoasun päivittelyä

Heippa rakkaat lukijat! Ajattelin pitkästä aikaa vähän muokata ulkoasua koska aloin pikkuhiljaa kyllästyä tuohon edelliseen. Edelleen kuitenkin sama otsikko-kuva, jonka tulen vielä tässä joskus vaihtamaan, kunhan keksin minkälaisen teen.

Värimailma pysyi suhteellisen samanlaisena kuin ennenkin. Tavaran sijoittelu sivuilla kuitenkin muuttui, kaikki pieni tavaramäärä mikä roikkui aiemmin teksin molemmin puolin löytyy nyt vain oikealta puolelta. Tällä tavoin sain teksteille enemmän leveyttä ja näin saan hieman suurempia kuviakin. Toivottavasti tekin tykkäätte tästä pienestä muutoksesta.


Ja kiitos kaikille kyselyyn vastanneille! Kyllä niitäkin oli, vaikka loppujen lopuksia ääniä oli kyselyssä enää 1. Aina silloin tällöin sinne ilmaantui ääniä, jotka lähtivät yhtä nopeasti kuin tulivatkin. Onneksi satuin olemaan kytiksellä, ja huomasin mitä oltiin äänestetty.

Voiton vei siis musiikki, josta teenkin sitten päivityksen kun vain kerkeän. Ajattelin myös että päivä kuvina voisi olla kiva. Tietenkin ideoita voi jättää aika kommenttikenttään kun niitä ilmenee. Kaikki ideat ovat tervetulleita!


2 kommenttia:

  1. hyvä ratkaisu, on kivempi lukea blogeja joissa kuvat ovat isoja eivätkä sellaisia 100px kertaa 30px rääpäleitä :--D kuvathan ovat blogin tärkeimmistöä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaan, sitä itekki aattelin että isommat kuvat on parempia ettei niitä aina tarvitse olla tihrustamassa. : )

      Poista