keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Lot of stuff

Heippa taas! Mulla olisi niin paljon taas kerrottavaa, mutta aikaa ei tunnu vain löytyvän tällä hetkellä blogin kirjoittamiseen. Mutta voisin kertoa näin alkuun viime viikonlopusta.
Olin tosiaan siellä Kisakalliossa Nuorten maajoukkueen testileirillä. Testit meni kivasti, paransin todella monia testituloksia ja se oli todella positiivista. Jää-harjoituksetkin sujuivat odotettua paremmin vaikka välillä epäonnistumisia tulikin.


Viime viikolla sain myös uuden kellon, nimittäin vihreän Jet Set Addictionin. Väri tosiaan tarkalleen "Green Envy". Halusin hieman erilaisemman kuin normaalit, joten valitsin sellaisen jossa on läpinäkyvä ranneke. Se on kieltämättä omalla tavallaan ehkä paras niistä vaihtoehdoista joista sain valita. Vaikka olisin eniten halunnutkin valkoisen jossa kellon ympärillä olisi vähän 'blingbling'.




Ja sitten jo todella kauan aikaa sitten hankkimani pari uutta tavaraa. Rannekoruja olen jo käyttänyt, mutta ripset ovat edelleen paketissaan. Jospa ensiviikolla olisi mahdollisuuksia niitäkin käyttää.



Ja ainiin! Luulin vielä viikko sitten jääväni koko kesäksi työttömäksi! Luulin että saan vain hengata ja treenata koko kesän, mutta toisin kävi! Sain töitä nykyisestä työssäoppimispaikasta ainakin kuudeksi viikoksi juhannuksen jälkeen! HURRAA, olen niin iloinen! Vihdoin sitten syksyllä kun saan palkan saan ostaa aidot Jeffrey Campbellit! Voi sitä ihanuutta! < 3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti