torstai 7. helmikuuta 2013

Gothic (Ouji) Lolita and new stuff

Hellou rakkaat lukijat. Ajattelin taas päivittää kuulumisia. Löysin nimittäin yhden aivan älyttömän ihanan mekon myynnistä yhdellä kirpputorilla. Gothic Lolita tyyppinen mekko, ja kas kummaa, se oli minulle aivan sopivan kokoinenkin! Olin aika yllättynyt, sillä itse en löydä helposti kirpputoreilta mitään vaatteita.





  


Itse tykkään tuosta hyvin paljon. Ja muutenkin Gothic Lolita on aika kiinnostava tyyli-genre myöskin.


Myös Gothic Ouji Lolita kiinnostaa.



Minulla taitaa olla aika laaja tyylisuuntaus, tai pidän suhteellisen monesta eri tyylistä. Jostain syystä kaikki ovat joko rock tai gothic, koska musta ja valkoinen on rakkaus. Myös punainen, liila, harmaa ja hopea ovat ihania. Sekä niitit, pääkallot ja nahka. x3

Mutta miksi Gothic (Ouji) Lolita?
Lainatakseni tämän blogitekstin sanoja, niin "kyllä isonkin tytön pitää saada hupsutella!"

Mutta niin, voisin kertoa teille nyt tämän päivän hankinnoista tuon Gothic Lolita-muotien esittelyn jälkeen. Käytiin kavereideni kanssa monissa eri kaupoissa, ja yksi kaupoista oli Accessorize. Siellä oli edelleen alennusmyynnit ja alea sai tietyistä tuotteista jopa -70%! No sieltäpä tarttui mukaan nämä.



Lähtöhinta laukulla oli 34.90€ ja ostin sen nyt hieman reilun 10€ hintaan ja korukin makoi alessa rapiat 3€. Tykkään!



KappAhlista löytyi ihanat yhteensopivat korut. Ranne- ja kaulakoru. Kaulakorussa on tuo suuri Peace-merkki ja rannekorussa niitä on 3 ja 2 pientä Budhan päätä. Yhteishintaa noille kahdelle 4€! Mee like!

Käytiin myös Tiger-nimisessä kaupassa joka myy kaikkea "krääsää" halvalla. Siellä myydään myös japanilaistyyppisiä astioita halvalla ja nuo kaksi mulhoa on aivan vastikään tullut valikoimaan ja yhteshintaa noille kertyi 4€! Ihanan halpaa ja kaunista.

Mutta tämmöistä tälläkertaa, ensi kerralla jotain muuta! Sayonara ~~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti