torstai 28. helmikuuta 2013

Long time no new blog

Heissan pikkuiset! Olen ollut nyt aika laiska ja en ole oikein jaksanut kirjoittamaan mitään blogeihini. Ajattelin kuitenkin ottaa itseäni niskasta kiinni, ja kirjoittaa päivityksen. Ja keksinpäs sopivan aiheenkin jopa, HelLo Convention + lolitat ja tarkemmin ottaen miespuolinen lolita.



Viimeviikonloppuna, lauantaina oli tosiaan Helsingissä historiansa ensimmäinen HelLo Convention eli Lolita-tapahtuma, joka keskittyi ainoastaan Lolita-muotiin. Itse en paikalle päässyt, mutta mitä olen kuullut ja lukenut, niin on ollut oikein mukaa pieni tapahtuma. Tarkemmin voit lukea täältä. Sieltä löytyy oiken kattava teksti ja pisteenä iin päälle kuvia kävijöistä hienoine pukuineen.

Mutta sitten, mies-Lolitat. Aika harvassa ovat, kuten varmasti olette huomanneet, mutta yhden olen Suomessakin tavannut, nimittäin tämän henkilön. Löydettyäni blogin, aloin ihan lukemaan eri kirjoituksia läpi, ja tietenkin piti lukaista myös aivan ensimmäinen kirjoituskin, josta selvisikin aika paljon. Hän nimittäin harrastaa crossdressingiä. Blogista löytyi erilaisia meikkejä ja asuyhdistelmiä, joita tämä poika on kehitellyt. En viitsi kopioida sieltä kuvaa, koska se tuskin on sallittua, niin saatte mennä ihan itse tarkastamaan tuon blogin. Minun oli pakko liittyä lukijaksi itsekkin, reilusti yli 400 muun hengen mukaan.
Täytyy todella antaa respektiä tuolle pojalle, kun oikeasti pukeutuu naiseksi, meikkaa, käyttää korkokenkiä ja on vielä söpökin.

Lisään tähän jotain söpöä koska kawaii.



Sweet Lolita
Leikin Polyvorella

Lukijat, kaipaan kommentteja, koska olisi mukavaa jos joku kirjoittelisi edes jotain esim mitä mieltä on postauksistani. Olisi kiva saada mielipiteitä, ja toiveita tulevista postauksista. Saatan tehdä vielä kyselynkin siitä, mistä haluaisitte minun kirjoittelevan, mutta katsotaan. 

Ensikertaan! ~~

4 kommenttia:

  1. Heti, kun tuli sivulle tajusi jo heti, että pidät lolitoista ja tälläisestä :)

    http://www.thisismyalife.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, kiitos. Juu, pidän niistä ja gyaruista paljon ^^

      Poista