maanantai 8. huhtikuuta 2013

Deco-den Inspiration!

Okey, here I am again (with my phone ofc). Today I will write only in English, sorry about that.
As the title tells you I had Inspiration of Deco-den! Yeah, I don't believe it either but It's so cute and sweet and so adorable. Maybe, someone of my readers know deco-den? That's why I decited to ask here:

Where I can buy stuff for creating deco-den phone case? I love to know.

Can I just walk in to Tiimari and I will get everything from there. And what other stuff I need to create something deco-den phone cases etc.?

By the way, does anyone know, where can I buy in Helsinki something for deco-den?

It would be great to get help and I would be really grateful.


------

And yes, I don't speak English very well so please don't judge me for that. You can always help me. :)











2 kommenttia:

  1. suosittelisin ostamaan kaiken ebaysta (läpinäkyvät kuoret [siis jos teet kännykkään], timangit jne. jos tarvii perusliimaa ni pitäis joku päivittäistavarakaupan olla ihan passeli, kunhan kuivuu läpinäkyväks eikä leviä paljoa. swarowskilla vissiin on timantteja jotka kiinnitetään lämmittämällä). tiimarista tuut löytämään vaan perustimantteja mistään kovista muovisista ruusuista puhumattakaan ja saat maksaa ittes niistä kipeeks, joissakin askarteluliikkeissä voi olla ees jonkinlaista valikoimaa, mut maksaa sielläkin. toisaalta jotain sesonkituotteita, joita vois koristeluun käyttää, saattaa löytyä (ite löysin kivoja avaimia joskus vuonna viis). enkä tiiä myydäänkö mitään läpinäkyviä tai ees valkoisia kuoria erityisesti missään, jos omistat älypuhelimen ni siihen suoraan ei oo kyllä kiva liimata. helsingin valikoimista en tosiaan tiiä ku oon ite siihen nähden landelta, mut ihan googlen luulis olevan kaveri :D
    ihan valmiitakin decokuoria voi tilata netistä, kaveri tilas ja tais maksaa 4e. hurjan söpöt on, mut siinä on vaan se laatukysymys, timantit irtoilee jne. mut toisaalta nehän voi liimata uusiks.

    Ja hei sen verran sulle enkkuvinkkiä, et konditionaali (haluaisin, rakastaisin, tekisin jne.) tulee aina would (paitsi voisin = could). Esim. "I love to know" kuuluis olla "I'd love to know" ("rakastaISIn tietää", oletan että et halua sanoa "rakastan tietää"). Joitakin pikkuvikoja oli myös, kuten "someone of my readers know" pitäisi olla "knows". Ihanaa olla grammar nazi.

    VastaaPoista
  2. Whaa. Kiitos blogin historian pisimmästä kommentista 8DD Ja pahoittelut kun vastaamiseen kului aikaa. D:

    Jep, kävinkin katosimassa tuota suomen tarjontaa kaikenlaisista tilpehööreistä, ja oli kyllä sen verran hintavaa, että luovutan suosiolla ja tilaan ebaystä. Kuten kerroit, huomattavasti halvempaa.

    Ja kiitos vinkeistä. Koitan muistaa tämän. On vain hankalaa kirjoittaa teksitiä kun muutenkaan ei oikein englantia hallitse (ja kuvittelen oppivani sitä tällä tavoin) ja sitten vielä ettei ole käytössä kunnon sanakirjaakaan josta luntata.. Noh, toivottavasti tämä tästä. :'DD

    VastaaPoista