sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Ordinary sunday

Taidan nyt ehkä tehdä blogin historiaa ja kirjoitan jo toisen blogitekstin yhden päivän aikana. Näin ensialkuun voisin laittaa tähän ensimmäinen vlogini jonka kuvasin eilen illalla.

Näin seuraavana päivänä voin sanoa että aikas kamalahan siitä tuli mutta olkoon nyt tuossa...

Tänään kuitenkin on ollut aika tavallinen sunnuntai. Puolen päivän jälkeen vanhempani tulivat hakemaan minua kotoa ja lähdimme Ikeaan. Ostimme minulle esim. uuden tyynyn ja joitan käytännöllisiä välineitä keittiöön jotka vielä uupui. Käytiin sitten syömässä ikean niin tunnettuja lihapullia ja perunamuusia, nam. Anygays, tässä muutama asukuva tämänpäiväisestä asusta kun kerrankin jaksoin laittautua hieman enemmän.





Tarkkasilmäisemmät ehkä saattoivat huomata että minulla on näissä kuvissa tosiaan tekoripset, vihdoin ja viimein. Eihän ne ole odottaneet käyttöä laatikon pohjalla kuin ehkä puoli vuotta, mutta nyt sitten vihdoin jaksoin niitäkin kokeilla laittaa silmiini.

Kuvanmuokkauksen tulosta...
Mitäs tykkäätte? Itse tyksin aikas paljon, koska tämä eroaa todella paljon mun päivittäisestä meikistä. Useasti, tai no lähes aina lähden kotoa ilman sen ihmeellisempää meikkiä kuin meikkivoide ja puuteri -yhdistelmällä. Olen kai vain niin laiska etten edes ripsiväriä jaksa laittaa jollei aamuisin ole tarpeeksi aikaa... Tarvitsisi kai joku aamu tässä kesälläkin kun menee töihin niin katsoisi edes kahdesti miltä näyttää kun on ulos lähdössä.  Mutta joo, tulipa taas höpötettyä kaikkea turhaa.

----

Ainiin! Ihan unohdin. Liityin facebookissa sellaiseen ryhmään kuin Gyaru Finland. Bongasin ryhmän täältä eli Anniinan blogista. Olisi toki kiva osallistua miittiinkin, mutta kun en tunne ketään muuta Gyarusta kiinnostunutta joka voisi lähteä mukaan koska nössönä en yksin halua. :<





Oikein mukavaa heinäkuun alkua kaikille, sehän alkaa jo huomenna!

Sayonara! ~~

2 kommenttia:

  1. Tosi nätti meikki! ^^
    Jos yhtään lohduttaa niin en itekään tunne ketään tosta ryhmästä, tarjouduin vaan järkkäysavuks. :D Syy miks toi miitti ylipäänsä pidetään on se että kaikki (yksinäiset) gyarusta kiinnostuneet pääsis tutustuu toisiinsa. Eli mukaan vaan miittin jos suinkin pystyt~ :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti. ^^
      Aaa, no oishan se kiva tutustua uusiin ihmisiin, mutta katsotaan jos pääsen, saattaa olla että oon miitin aikana justiinsa Ropeconissa Espoossa, mutta jos tulee mutkia matkaan niin voisihan sitä harkita ^^

      Poista