keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Random week

Tää viikko on ollu kyllä todella mäkinen, muuta ei voi sanoa. (Tää postaus tulee muuten jäämään tosi lyhyeks verrattuna muihin, mutta menkööt.)

Koulussa kaks päivää teoriaa, kaks päivää keittiötä. Toisena teoria-päivänä kemian koe. Edellisen illan lukumaraton. Lopputulos --> kärttyisä pikkulintu .

Kemiaa, kemiaa ja lisää kemiaa
Tuollaiselta tuo yleensä näyttää, silloin harvoin kun kokeisiin noin keskittyneesti luen. Tietty luen kokeisiin aina vähintään toosi vähän, mutta pyrin kuitenkin selaamaan ja sisäistämään koko koealueen.

Sit mä kerron teille jo nyt, että tässä kevään ja kesän mittaan mä saatan tehä joitan bile-päivityksiä. Kyllä, juopottelen kun siihen on mahdollisuus. No kai juopottelu on väärä sana tähän omalla kohdallani koska haluan aina muistaa mitä on tapahtunut, ja juon sitten sen mukaan (:
Täytyy nyt mainostaa jotain sellasta ihanaa uutta tuttavuutta kuin Olvin Leguana lonkero. Se on vaan niin parasta, muuta ei voi sanoa. < 3


Tää tieto saattaa vähän karsia ihmisiä tästä blogista, toivon mukaan kuitenkaan ei.

------

Ja näköjään mun kirjoitustyylikin näihin teksteihin muuttui nyt, älkää pelästykö, se saattaa vahdella mielialan ja väsymyksen/pirteyden takia. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti