sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Hyvää naistenpäivää!


Tämän postauksen piti tulla julki jo perjantaina mutta laiskotti niin että en jaksanut muokata tätä loppuun. Kuitenkin nyt ajattelin että olisi kiva saada tämä julkaisua joten lukekaa alla olevaa teksiä niinkuin olisi perjantai.

-----

Ah, naistenpäivä. Ei ehkä tunnetuin "juhlapäivä" mutta oikein kelpo, joka voisi olla ehkä jopa muutaman kerran vuodessa. Tänään koulussakin tarjosimme kaikille asiakkaille jälkiruuan, ja kerroimme siitä heille vasta kun he maksoivat laskunsa. Saivatpa ainakin iloisen yllätyksen ja oli heitä niin kiva palvella tarjoilijana kun ilostuivat siitä niin kovasti. hihi :3

Tässä vielä yhdestä blogista pummimani kysely, jonka ajattelin täyttää vielä tähän loppuun.

1. Oletko innostunut jostain kevään trendistä tällä hetkellä?
Todellakin! Niitit, pääkallot, musta nahka, farkku, muhkeat korkkarit, ja ties vaikka mitä muuta.


2. Mikä on suosikki vaatekappaleesi omasta vaatekaapistasi?
Hmm... Ehkä uusin ostamani H&M:n paita. Ja mustat vetokerju-farkkuni sekä mustat mokka-korkkarit. Sekä Accessorieze:sta ostamani hopeanvärinen kaulakoru jossa on pääkallo ja enkelin siipi.

3. Kerro ensimmäinen muistosi.
Kolmivuotis lahjaksi saamani ensimmäinen Crescentin punainen polkupyörä. Paras lahja ikinä niin pienelle ihmiselle.

4. Mitä ilman eläisit mieluiten: musiikkia, suklaata vai liikuntaa?
Suklaata, koska se olisi helppo pudottaa pois kokonaan vaikka hyvää onkin. Musiikkia ja liikuntaa ei kuitenkaan vaan voi elää.

5. Odotatko jo kevättä? Miksi?
Odotan varmaan eniten tällä hetkellä kuin mitään muuta. Kaikki se ihanuus kun saa kävellä paljaalla asfaltilla, eikä tarvitse hyppiä floskakasojen ja vesilammikoiden yli kumppareissa. Ja se että saa kaivaa mopon talvisäilöstä ja lähteä huristelemaan kavereiden kanssa ties minne.

6. Kun olosi on tosi väsynyt ja uupunut, mikä piristää sinua?
Hyvä musiikki ehdottomasti (lue: BIGBANG). Sekä ystävät.

7. Onko jotain, mitä et kiireen takia ehdi tehdä niin paljon kuin tahtoisit? Mikä tekeminen?
Koulu ja ringette vie tällä hetkellä kaikkein eniten aikaa. En esim. ehdi tapaamaan kauempana esim. helsinki-hyvinkää-lahti-akselilla asuvia ystäviäni tarpeeksi, mutta siihen vaikuttaa myös se ettei metkustaminen suomenmaassa ole mitenkään halpaa, edes opiskelijalle.

8. Paljasta mottosi.
"Yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta."

9. Mikä harmittaa/ärsyttää tällä hetkellä eniten?
SÄÄ! Tänäänkin piti olla kaunis aurinkoinen kevätsää, mutta ei, lunta tullut taivaalta reilusti yli toista tuntia pyryttämällä. Missä se kevät on?! ;_;

10. Onko sinulla lempinimi/-nimiä? Paljasta! :) 
Ersu, erppa, erkku, mitä kaikkia tässä nyt onkaan mulle ilmestynyt. :D

11. Mikä on parasta talvessa? Pakko nimetä ainakin yksi asia, vaikket pitäisi talvesta.
Joulu. Tai oikeastaan vain aatto. Silloin saa lahjoja, saa syödä hyvää ruokaa koko päivän, ja muuta mukavaa. Myös joskus lumileikit kavereiden kanssa on ihan jees vaikka kaikilta löytyy jo ikää, mutta eihän ikä vaikuta siihen saako leikkiä vai ei! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti